• BeUP wordt lid van Publicis Groupe

  BeUP treedt toe tot Publicis Groupe, een van de grootste spelers in de communicatiesector wereldwijd. Door deze alliantie maakt de Proximedia Groep deel uit van de grootste leverancier van digitale oplossingen voor KMO’s op de Europese markt.
  BeUP wordt lid van Publicis Groupe
 • Landingspagina


  “I WANT YOU TO VISIT MY WEBSITE”

  Zet uw bezoekers om in (toekomstige) klanten met onze vijf geoptimaliseerde landingspagina's. Dankzij onze diensten zult u eindelijk weten wat uw website u opbrengt. 
  Landingspagina
 • SEA

  Stimuleer het verkeer naar uw website en bereik uw doelpubliek met onze Google Adwordscampagnes. Met online advertenties kunt u uw bedrijf onderscheiden van uw concurrenten.
  SEA
 • SEO

  Verbeter uw zichtbaarheid in zoekmachines en verhoog uw omzet met SEO door de positie van uw website in de natuurlijke zoekresultaten te verhogen. 
   
  SEO
 • Promobook


  Genieten van kortingen? Dat is nu mogelijk met Promobook.be !
  Doe mee en ontdek elke dag uitzonderlijke aanbiedingen aan unieke prijzen.
  Promobook

De missie van BeUP is het promoten van websites van KMO's met aangepaste E-marketingoplossingen.

In 2009 werd dit merk van Online Internet geboren na een simpele vaststelling: de meeste KMO-websites zijn amper zichtbaar op het internet.


Deze bedrijven bezitten wel een website, maar halen er maar weinig commercieel voordeel uit. Wij kunnen hen helpen. Lees hier meer over onze diensten.

Laatste klanten